Seksuel forførelse i historien

Historien bag seksuel forførelse

Seksuel forførelse har været praktiseret i så lang tid. Seksuel forførelse er et socialt princip, der involverer processen med bevist at friste en person til at foretage en bestemt handling. Måden at gøre det på kommer i forskellige former. Det kan gøres spøgende og alvorligt, men en ting er sikkert: Det henviser normalt til brugen af en persons seksuelle adfærd. Og det meste af tiden, bliver seksuel forførelse brugt til at få en person til at gøre noget, som han/hun sandsynligvis vil fortryde i fremtiden.

Selv historiens store mænd og kvinder brugte deres iboende magt af seksuel forførelse, til at få hvad de ønskede. På listen over berømte forførere er Giacomo Casanova, Kleopatra, og Don Juan.

En masse myter og legender kan også bruges som bevis på at seksuel forførelse er tilstede, selv før. Guder og gudinder siges at gøre det. En masse af dem er også udnævnt til at være guder og gudinder af forførelse.

I Bibelen er seksuel forførelse først begået i historien om Adam og Eva. Derefter fortsatte den i historien om Samson, Kog David, og selv Johannes Døberen. Seksuel forførelse er meget kraftfuld, og mennesket var i stand til at opdage dette tidligt.

På Kleopatras tid havde hun brugt indflydelsen af seksuel forførelse til at styrke sit rige. Hun gjorde det ved at forføre de 2 mest magtfulde krigs personligheder i denne periode. De to mænd hun forførte var den berømte Mark Anthony og Julius Cæsar.

Giacomo Casanova var en anden berømt forfører i det 18. århundrede. Faktisk er hans navn blevet ensbetydende med kunsten at forføre. Han var succesrig med at erobre en masse kvinders hjerter. Han var en kendt skørtejæger i sin tid.

Legenden om Don Juan drejer sig også om udøvelsen af forførelse og lyst. Don Juan var en meget grusom forfører og er i stand til at have sex med en hvilken som helst kvinde han vil.

I dag siger common law, at forførelse er en lovovertrædelse. Forførelse betragtes som en forbrydelse, der er begået, når en mand overtalte en enlig kvinde af ren karakter, til at engagere sig i samleje med et løfte om at gifte sig med hende.

Selv om dette er tilfældet, er forbrydelsen interessant nok ikke indstillet mod den kvinde, mod hvem handlingen er begået imod. I stedet er den sat mod forældrene til kvinden, der antages at have fuld rettighed over deres datters kyskhed.

Et andet berømt tilfælde af seksuel forførelse, tydeligt gennem hele historien, er anklagerne mod Frank Sinatra. Frank Sinatra, den berømte sanger og skuespiller, var anklaget i New Jersey for at engagere sig i sex med en ugift kvinde af godt omdømme. Kvinden hævdede, at han lovede at gifte sig med hende. Sagen blev øjeblikkeligt afvist, da retten fandt ud af at kvinden tidligere havde været gift.

Forførelse på denne måde er idag væsentlig sværere. Vi mennesker er mere vidende idag og vi er fra barnsben gjort opmærksomme på at passe på. Man ser dog tit, at folk bliver seksuelt forført på online dating hjemmesider, hvor mennesker tit begiver sig for at være en anden end de i virkeligheden er. Dette er den mest normale form for seksuel forførelse som findes idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *