Top ti dating tips til singler

Top ti dating tips til singler

Er dating scenen overvældende for dig? Vil du gerne møde en, men bliver afskrækket af alle de blandede budskaber derude? Og hvad er det præcis, der gør nogle succesrige med dating?

Her er ti områder af dit liv der kan ændre hvad du gør og hvordan du gør det når det kommer til dating. Denne checkliste kan fungere som en påmindelse om hvad der er vigtigt for dig, samt forberede dig til det bedste dating liv du nogensinde har haft.

  1. Vid at dating er et eventyr.

Hen ad vejen er vi blevet så alvorlige omkring hele denne dating affære. En dårlig date definerer ikke hvem du er. Hvis du ser dating som et stort eventyr, vil du mindske presset og slappe mere af.

  1. Lav en æske med beviser.

Hvis du er nervøs for at møde mennesker, behøver du påmindelser om at du er vidunderlig. Gem alle breve, postkort, medaljer, og værdsatte ord du har modtaget fra nogen og put dem i en æske. Tag dem frem og læs dem før du går på en date. Du har brug for at blive mindet om at andre mennesker er glade for at være sammen med dig, og at du har meget at tilbyde.

  1. Du kan finde kærlighed.

Tro på og vid, at der er en vidunderlig person for dig derude. Lyt ikke til andre der siger noget andet. Alle de gode er ikke taget…hvordan kunne de være det? Du er her stadig.

  1. Gør noget oprigtigt for andre.

At være venlig mod andre, udvise medfølelse, og vise folk at du interesserer dig for dem, er lige så vigtigt for dig som det er for dem. Du behøver ikke være en ”pleaser”, men foretag en generøs gestus til en hver dag og læg mærke til hvor godt det føles. Bare en oprigtig kompliment, er en gave til andre mennesker bedste dating apps.

  1. Gør det rigtige.

I en tid, hvor kynisme og depression kan krybe ind i vores liv, er vi fristet til at tænke og sige, ”Hvad forskel gør det?” Rent faktisk gør det en forskel for dig, hvis du har bemærket noget der ikke er rigtigt, og du er nødt til at ”rette det”. Gør det rigtige, selv når det ikke betyder noget.

  1. Udvikl din ægthed

Poler, værn om, og lev dit autentiske liv. Vær en ener. Ingen kan være dig; ingen kan erstatte dig. Find din stil, mission, formål, evner og værdier. Heri findes den du er.

  1. Lad dig ikke nøje.

Dette er et stort punkt. For mange mennesker bliver bange og lader sig nøje med en person, der er mindre end de ønsker.  ”…Stemmen af intelligens bliver druknet i brølet af frygt.” Karl Menninger. Frygt for at være alene, kan drive folk til at foretage valg, der er uegnede for dem. Dating kræver mod. Mod til at vedblive med at gå ud og møde andre, og mod til at holde ud, indtil du møder en for dig.

  1. Kend dine deal breakers.

Alle har en liste over ”must-have” krav…de ved det bare normalt ikke. Det er deres skjulte dagsorden. Bring disse egenskaber frem i forgrunden, som du må have i en partner, for at få forholdet til at fungere. Hvis du ikke ved hvad de er, så få en coach eller rådgiver til at hjælpe dig med at finde dem.

  1. Gør dit bedste for at se godt ud.

Det er vigtigt at se godt ud, men lige så vigtigt at se godt ud og så glemme alt om det. Vær ikke besat af tanker om dit udseende, når du har gjort hvad du kunne. Det er vigtigt når du går ud på en date, at du møder op…ikke kun en tom skal iført noget nyt tøj. Det betyder, at du er til rådighed til at lytte, dele, og lægge mærke til det gode i nogen.

  1. Hvem sagde at det ville være let?

Et eller andet sted, blev vi begejstrede for forestillingen om, at vi ikke behøver gøre noget som helst for at møde vores sande kærlighed. Dating er hårdt arbejde. Når du har indset det, kan du lette humøret og det kan begynde at være sjovt. At møde nye mennesker og vurdere, om du ønsker at være sammen med dem eller ej, samtidig med at de vurderer dig, er stressende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *